Lákavé Slovinsko a taliansky zámok Miramare

Slovinsko2 slovinsko5 Slovinsko3
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1322377
Cena od: 569 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

29.06.2024 5 dní First Minute 569 € +0 € autobusová
28.08.2024 5 dní First Minute 569 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Bled • Terst • Miramare • Predjamsky hrad • Ljubljana

Program:
1. deň:
v ranných hodinách odchod zo Slovenska NON STOP cez Rakúsko do Slovinska, príchod do mestečka Bled, návšteva Bledského hradu, z ktorého sa návštevníkom naskytne krásny pohľad na mestečko a fascinujúce Bledské jazero s priezračnou tyrkysovou vodou a ostrovom uprostred. V podvečerných hodinách príchod do oblasti Portorož/Izola/Strunjan, ubytovanie v blízkosti mora, večera, nocľah.

2. deň:
raňajky, fakultatívne výlet Terst a zámok Miramare (mesto so stredomorskou atmosférou a kultúrnymi pamiatkami - Rímske divadlo, Katedrála sv. Justa, presun ku krásneho zámku Miramare s priľahlými anglickými záhradami), resp. individuálne voľno, večera, nocľah.

3. deň:
raňajky, fakultatívne výlet Predjamsky hrad a Postojna jama (hrad je unikátne zasadený do skaly neďaleko Postojnej jamy. Samotná návšteva jaskyne je zážitkom, ktorý sa neopakuje každý deň – obrovské stalaktity a stalagmity, podzemné rieky, jazerá a jedinečná fauna a flóra) resp. individuálne voľno, večera, nocľah.

4. deň:
raňajky, pobyt pri mori, kúpanie, individuálne voľno, ktoré je možné využiť k návšteve neďalekého malebného mestečka Piran, večera, nocľah.

5. deň:
raňajky, presun do hlavného mesta Ljubljana, prehliadka mesta (architektúra J. Plečnika, nábrežie rieky Ljubljanice, Dračí most, katedrála, hrad), individuálne voľno. V neskorých nočných hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »