Aljaškou od oceánu po oceán

/uploads/covery zajazdov/pxb_Aljaska_denali-903501.jpg Vitajte na Aljaške, poslednej hranici.
foto: Ľubor KUČERA – BUBO Tešiť sa môžete na najkrajšiu prírodu severoamerického kontinentu.
foto: archív BUBO Prilietame do najväčšieho mesta Aljašky, Anchorage foto: archív BUBO Zaujímavé múzeum nielen o aljašskej prírode či histórii, ktoré sa nachádza v srdci Anchorage. foto: Zastavíme sa v Hard Rock Café na výborné miestne pivko a prejdeme sa divnými turistickými obchodmi. Výhľady vždy stoja za to. A najmä na krásnu prírodu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Hrajte kým nesneží! Krásna cesta popri Turnagain Arm.
foto: archív BUBO Akých miestnych obyvateľov stretneme v tejto divočine? foto: archív BUBO S veľkým šťastím sa k nám priblížia aj samice s mláďatami, ktoré teraz potrebujú nabrať hmotnosť po Smerom do Sewardu prechádzame údoliami s nádhernými výhľadmi. foto: Martin KARNIŠ – BUBO Aljaška je plná zveri.
foto: archív BUBO Ľadovec Exit a krásna príroda okolo neho pri mestečku Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Vstup na Kenajský polostrov, smerujeme do príjemného mesta Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Ľadovec Exit je jedným z najľahšie dostupných ľadovcov vôbec a na vyhliadky vedú jednoduché turistic Aljaška nám bude aj chutiť.
foto: archív BUBO Aj o takýchto stretnutiach je naša cesta Aljaškou. foto: archív BUBO Plavba v divokých Kenajských Fjordoch je ozajstným zážitkom. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Kenajské Fjordy sú nezabudnuteľné. Pohľady na ľadovce, zasnežené hory. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Ľadovcové jazyky spúšťajúce sa z obrovského ľadovcového poľa až k oceánu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Kosatky sú považované za najväčší druh z rodiny delfínov. Vážia až 6 ton.
foto: Ľubor KUČERA – BUBO Vráskavce dlhoplutvé, kosatky, morské vydry, uškatce a mnoho iných morských zvierat obýva vody Kenaj Hory, ľadovce, jazerá a nekonečné výhľady.
foto: Monika ŠENIGLOVÁ – BUBO Okrem grizlyho môžete vidieť aj medveďa baribala. foto: archív BUBO Zabudnuté obchodíky uprostred divočiny. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Mestečko Seward leží v zálive obklopené krásnymi horami. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Pri dobrom počasí sa nám v celej svojej nádhere ukáže zasnežený masív Denali / Mount McKinley a na t Pri dobrom počasí sa nám v celej svojej nádhere ukáže zasnežený masív Denali / Mount McKinley a na t Ak máte radi ticho a pokoj, na Aljaške sa Vám bude páčiť.
foto: Monika ŠENIGLOVÁ – BUBO Domy postavené na permafroste, chladničky na veľrybie mäso a čierne pláže Čukotského mora. Pristávam Stačí mať len oči otvorené. Losice je často vídať práve v jazierkach. foto: archív BUBO Nie veľa pizzerií na svete sa pýši názvom Arctic. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Tento kus zeme je drsná divočina. foto: Ľubor KUČERA – BUBO foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Barrow, Aljaška. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Pláže Čukotského mora v auguste. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Veľrybí oblúk, Barrow. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Letíme späť do Anchorage. Možno posledný krát zazrieme vrchol najvyššieho vrchu USA, legendárnu horu
Destinácia: USA, Aljaška
Kód zájazdu: 1333562
Cena od: 4 550 €
Príplatky od: 520 €
Doprava: letecká
Termín: 01.07.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372329

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytové zájazdy
Anchorage Typ ubytovania:
USA, Aljaška, Anchorage
Seward
USA, Aljaška, Seward
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »