Herend a Pannonhalma

Herend a Pannonhalma - pamiatky Herend a Pannonhalma - pamiatky Herend a Pannonhalma - hrnčeky Herend a Pannonhalma - architektúra Herend a Pannonhalma - čajník a hrnčeky Herend a Pannonhalma - zdobená nádoba Herend a Pannonhalma - drevené dekorácie
Destinácia: Maďarsko
Kód zájazdu: 1283428
Cena od: 40 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

12.10.2024 1 deň First Minute 40 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Perex:
Navštívte s nami najstaršie maďarské opátstvo, ktoré má už tisícročnú históriu. Presunieme sa do Herendu, kde môžeme obdivovať ručnú prácu skutočných majstrov - od výroby až po maľovanie v najznámejšej porcelánovej manufaktúre. Jedálenské servisy pomenované po cisárovnej Sissi, po anglickej kráľovnej Viktórii, po Esterházyovcoch, trofeje, ktoré dostávajú víťazi pretekov F1 - čaká nás skutočná pastva pre oči.


1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Prvú zastávku máme v Pannonhalme, kde navštívime benediktínsky kláštor. Bol založený ešte v roku 996 a odvtedy neustále funguje. Po prehliadke sa vyberieme za ďalším kultúrnym zážitkom,a to do Herendu. Nachádza sa tu najväčšia porcelánová manufaktúra na svete a my sa pozrieme tak na výrobu tohto porcelánu, ako aj na hotové výrobky. Na konci prehliadok si doprajeme šálku čaju alebo kávy priamo z týchto nádherných a veľmi vzácnych šálok. Odchod domov, príchod vo večerných hodinách.


Doprava:
Autokar.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, sprievodcu CK

Celková cena nezahŕňa:
Vstupy, cestovné poistenie, miestenku.





Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,31 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,95 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »