Adventná Budapešť

Destinácia: Maďarsko, Budapešť
Kód zájazdu: 1206627
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

,,Kráľovná na Dunaji“

1- DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Vianočné trhy na Vörösmártyho námestí určite patria k najlepším v Európe. Drevený Betlehem, adventný kalendár na dome Gerbeaud, špeciálne pripravený program, vyše sto stánkov s originálnymi remeselnými výrobkami, neodolateľne voňajúcimi koláčmi, tradičnými langošmi, grilovanými mäsovými špecialitami či kvalitnými sudovými vínami každoročne prilákajú tisíce domácich obyvateľov aj zahraničných návštevníkov.

PROGRAM:
Odchod z Prešova v skorých ranných hodinách. Príchod do Budapešti, jednej z najkrajších metropol Európy. Pozrieme si námestie Hrdinov, navštívime Baziliku sv. Štefana - najväčší kostol v Budapešti. Najslávnejším „Reťazovým mostom„ prejdeme do Budína, kde si prezrieme nádvoria Kráľovského paláca, Matyášov chrám. Hneď za ním sa Vám naskytne nádherný výhľad na celú Budapešť z Rybárskej Bašty. Veľkým zážitkom pre Vás bude návšteva vianočných trhov, kde si môžete pochutnať na varenom víne, trdelníkoch, langošoch a perníkoch, obdivovať umelecké a remeselné výrobky, sklo, keramiku, suveníry, darčeky a vychutnať vianočnú atmosféru Budapešti s typickými vianočnými stánkami na Vörösmartyho námestí. A to všetko s bohatým doprovodným programom rôznych vystúpení /tanečné súbory, ľudové orchestre, drevený betlehem/. Voľný program. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách.
 
Cena obsahuje:      

- autobusová doprava
- služby sprievodcu CK

Nepovinný príplatok:

- komplexné cestovné poistenie 2,50 €/os./deň

- vstupy do  pamiatok a múzeí

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun metrom alebo iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 40 účastníkov.

Budapešť

Kurzový lístok